Без \”Свободи\” у майбутньому парламенті не буде опозиційної більшості

  Без "Свободи" у майбутньому парламенті не буде опозиційної більшості Без фракції Всеукраїнського об\’єднання \”Свобода\” у Верховній Раді України не буде опозиційної більшості, відповідно, опозиційні сили не зможуть домогтися звільнення політичних в\’язнів та запобігти \”тушкуванню\” майбутніх народних депутатів. На цьому наголосив сьогодні, 6 вересня 2012 року, під час прес-конференції у Чернівцях член Політради ВО \”Свобода\” Ігор Мірошниченко. У заході також взяв участь заступник голови ВО \”Свобода\” з політичних питань Андрій Мохник.

Як зазначили свободівці, створення фракції націоналістів у парламенті є запорукою формування потужної коаліції проти нинішнього режиму. Свої слова представники націоналістичної політсили підтвердили прикладами діяльності тих обласних рад, де \”Свобода\” має значне представництво.

Як зазначив Андрій Мохник, \”Ми не говоримо про подолання п\’ятивідсоткового бар\’єру, адже усі закриті соціологічні дослідження дають нам значно вищий результат. Нас влаштовує лише перемога зі значним відривом. Соцопитування із заниженими рейтингами \”Свободи\”, які нині оприлюднюють, є лише черговою маніпуляцією влади – посіяти сумнів у проходженні \”Свободи\”. Пригадайте Тернопіль: соціологія давала нам результат майже втричі менший, ніж ми здобули\”.

Свободівці також окреслили формат співпраці між опозиційними силами та озвучили низку першочергових заходів для повалення антиукраїнського режиму після перемоги опозиції на парламентських виборах. Серед них – ухвалення закону \”Про імпічмент Президента України\”, відставка уряду Азарова-Тігіпка-Табачніка, скасування зрадницьких Харківських угод і так званих \”реформ\”, а також ганебного \”мовного\” закону та ухвалення натомість закону \”Про захист української мови\”, захист малого й середнього бізнесу, зупинення запровадження ринку землі та ін.

Прес-служба ЧОО ВО\’Свобода\”

peredplata