Степан Спіжавка: Голосувати треба не «за щось», а «для чогось»

Степан Спіжавка: Голосувати треба не «за щось», а «для чогось»Будь-який вибір має бути виваженим, особливо якщо йдеться про майбутнє цілої країни. Ми мусимо зламати стереотип за яким владу необхідно боятися. На цьому наголосив єдиний кандидат від об’єднаних сил опозиції по 203 виборчому округу свободівець Степан Спіжавка.

«Я вже провів 48 зустрічей з мешканцями Герцаївського, Глибоцького, Новоселицького, Сторожинецького районів та Садгори. Під час спілкування з буковинцями, я зауважив, що провладна партія не має серйозної підтримки серед людей», – зазначив Степан Спіжавка. Він додав, що влада чудово усвідомлює свій реальний рівень підтримки, тому вдається до практики «засіювання» округу грішми.

«Вони зараз ладні обіцяти все, що завгодно: дешевий газ, стабільність, добробут, манну небесну. Перед виборами знову використовується практика роздавання як обіцянок, так і продуктових наборів, дешевих цяцьок і тому подібного» , – сказав Степан Спіжавка.

За його словами, людина, яка зробила дорогу у селі, ремонт у школі чи пожертву на церкву заслуговує пошани та людської вдячності, але не за це обирають до Парламенту. Чи є гарантія, що після виборів ця людина не забере і мову, і землю, і те що на цій землі знаходиться. Обирати треба не «за щось», а «для чогось».

[b]Прес-служба ЧОО ВО\’Свобода/b]

peredplata