Мер Сторожинця не прийшов на сесію міської ради

Мер Сторожинця не прийшов на сесію міської ради13 вересня, мало відбутися друге пленарне засідання Сторожинецької міської ради. На засідання виносилося лише одне питання – про закриття сесії. Однак, як повідомляє кореспондент molbuk.ua, кворуму депутатів не було, засідання не відбулося.

Зокрема, не прийшов жоден депутат від провладої партії. Опозиція має в раді більшість (15 від \”Батьківщини\” і 3 від \”Фронту змін\” з 30), однак одразу 7 з них не прийшли на засідання.

Як розповіла molbuk.ua голова районної організації ВО \”Батьківзина\” Катерина Гуцуляк, трьох депутатів-опозиціонерів терміново викликалр до області керівництво, ще одна на лікарняному.

Не з’явився і міський голова Микола Карлійчук, хоча на роботі його сьогодні бачили.

Нагадаємо, перше засідання сесії Сторожинецької міської ради відбулося 6 вересня, на ньому депутати розпустили виконком міської ради за прийняття незаконного рішення. Міський голова тоді не брав участі у голосуванні з цього питання і покинув залу.

Через кілька днів після засідання Микола Карлійчук на зборах мешканців Сторожинця оголосив про складання повноважень міського голови, щоб не бути “маріонеткою ні в руках районної влади, ні в руках опозиції”.

Джерело та світлина Молодий буковинець

peredplata