Михайло Бауер – регіонал

Михайло Бауер – регіоналУ Мамаївцях сталася прикра новина. Прибиральниця сільської ради ходила хатами і пропонувала людям розписуватися у журналі навпроти свого прізвища та паспортних даних. Разом з цим вона агітувала проголосувати на виборах за Михайла Бауера.

Людей це обурило. Тому на одній з вулиць села люди виганяли «агітаторку» зі своїх подвір’їв зі словами:
— Мамаївці – село, де живуть горді люди. Нас не купите за 150 гривень. А Михайло Бауер нехай іде балотуватися до свого Глибоцького району, звідки він родом і де був свого часу депутатом.
Мамаївські люди мають підозру, що Михайло Бауер не виконав обіцянок, даних у себе на окрузі, тому тепер йде з цими обіцянками до виборців Кіцманського, Вижницького, Путильського і Сторожинецького районів.
Обурює мамаївських ґаздів і ґаздинь те, що Михайло Бауер приховує, що він є членом партії регіонів і саме ця партія висунула його кандидатом у народні депутати.
І, насамкінець, хтось розпускає чутки по всьому округу, що Михайло Бауер посланий партією регіонів румунізувати українські села цих районів. Кажуть, що з огляду на те, як партія регіонів прийняла злочинний закон про мови, а Михайло Бауер в обласній раді не підтримав звернення опозиції про захист української мови, подібні чутки мають під собою правдивий ґрунт.
Вл. інф.

peredplata