Зелений фашизм або звичайна шизофренія

 

Глава парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів, нардеп від фракції Слуга народу Галина Третьякова заявила, що у безробітних народжуються діти «низької якості» і що «людей, які отримують соціальну допомогу потрібно стерилізувати».

Низька організацій та спілок вимагають негайної відставки цієї … неадекватної представниці фракціі Зеленського.

Постійна комісія Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків засудила антисоціальну та антигуманну позицію народної депутатки від «Слуги народу», голови комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової.

Ні дня без зашквару не може ця фракція, так. Але цей випадок особливий. Він демонструє «високу якість» кадрів Зеленського, як і його самого, адже всі вони, покидьки, не гидують отримувати соціальну допомогу та грошові компенсації з бюджету.

ПОТВОРИЦе вже не сосна і це вже не смішно!Ця пані пропонує стерелізувати жінок які отримують від держави допомогу на новонароджених дітей бо вони в них «неякісні».Скоро вони договоряться до крематоріїв…Вважаю, що це відео містить в собі ознаки кримінального злочину! По суті голова парламентського комітету з питань соцполітики Галина Третякова закликає до вбивства ненароджених дітей за соціальною ознакою!Спочатку довели українців до масового зубожіння а тепер пропонують позбутися «неякісних» дітей!

Posted by Ігор Мосійчук on Kolmapäev, 24. juuni 2020

 

 

Ця пані пропонує стерелізувати жінок які отримують від держави допомогу на новонароджених дітей бо вони в них «неякісні».

Скоро вони договоряться до крематоріїв…

Це відео містить в собі ознаки кримінального злочину! По суті голова парламентського комітету з питань соцполітики Галина Третякова закликає до вбивства ненароджених дітей за соціальною ознакою!
Спочатку довели українців до масового зубожіння а тепер пропонують позбутися «неякісних» дітей!

peredplata