Україна знову в топі міжнародних скандалів

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Блюсселя:

-Чи замислювався хтось, якої репутаційної та іміджевої шкоди завдали Україні неонацистські і антилюдські висловлювання народного депутата від фракції “Слуга народу” Наталії Третьякової?

Так-так, висловлювання про те, що соціально незахищені батьки в Україні народжують “дітей дуже низької якості” і таких батьків потрібно стерилізувати лежать в основі “Нацистської расової політики”. Саме у нацистській Німеччині людей почали поділяти на “вищий сорт” і “нижчий cорт”.

Причому пані Галина Третьякова ще й наголошує, що це така її філософія.

Але з цим зрозуміло! Філософія народного депутата Галини Третьякової суперечать Конституції України, християнській моралі, людській моралі і є нацистською, яка перегукується з “Нацистською расовою політикою” тощо…

А тепер давайте глянемо на міжнародний аспект цього скандалу. Для російських ЗМІ і політиків кращий подарунок годі й вигадати. Адже вони впродовж шести років на увесь світ горланять, що в Україні до влади дорвалися фашисти, нацисти, бандерівці і таке інше. Скандал підхопили вже й польські, румунські, угорські, німецькі, ізраїльські, американські засоби масової інформації. Це нищівний удар і по іміджу України у світі, удар по репуації президента України, удар по партії “Слуга народу” і її електорату.

А народні депутати від “Слуга народу”, тим часом, наче води в рот набрали. Невже і у них така ж філософія, як і у Галини Третьякової?

Bідео: (https://www.youtube.com/watch?v=9fL-GN8Yu18).

peredplata