На першому місці серед партій за список і виграш своїх кандидатів у всіх чотирьох округах – завдання опозиції на Буковині, – Андрій Шевченко

На першому місці серед партій за список і виграш своїх кандидатів у всіх чотирьох округах - завдання опозиції на Буковині, - Андрій Шевченко\”Завдання об\’єднаної опозиції на Буковині – це перемога в усіх чотирьох мажоритарних округах і більшість голосів виборців за її партійний список\”. Про це під час спілкування з чернівецькими журналістами повідомив їхній київський колега Андрій Шевченко. Зараз він народний депутат України, член праламентського комітету з правової політики. Буковина стала 17-м регіоном, який в рамках передвиборчого турне Україною, відвідав кандидат в народні депутати від ОО \”Батьківщина\”.

Коментуючи ситуацію, яка склалася в Чернівцях, Андрій Шевченко зокрема сказав: \”Білбордами, застосуванням адміністративного ресурусу закамуфльований кандидат від правлячої партії не переможе. У Чернівцях опозиція має свого надзвичаного сильного кандидата який переможе. Опозиція працює іншими методами\”.

Окрім роботи з виборцям, сприяти процесу перемоги кандидатів від опозиції мають переговори між ОО \”Батьківщина\” та партією УДАР Віталія Кличка щодо визначення прохідного кандидата на кожному окрузі. Андрій Шевченко підтвердив, що ця робота ведеться. В тому числі щодо буковинських виборчих округів. Основне мірило тут, на думку кандидата в депутати, якісна соціологія. Щойно штаби отримають ці відомості – по кожному округу буде ухвалено відповідне рішення. \”Ми також дуже задоволені співпрацею зі \”Свободою\”, – підкреслив кандидат.

peredplata