«УДАР» пропонує «Батьківщині» зняти Мельника на користь Баласиновича в округу №204 на Буковині

«УДАР» пропонує «Батьківщині» зняти Мельника на користь Баласиновича в округу №204 на БуковиніПартія \”УДАР\” заявила про зняття 26 кандидатів у мажоритарних округах на користь Об\’єднаної опозиції і ще 6 – на користь самовисуванців.

Натомість «УДАР» просить зробити те саме Об\’єднану опозицію «Батьківщина».
Зокрема, у Чернівецькій області по 204 виборчому округу пропонує зняти кандидатуру Василя Мельника від ВО «Батьківщина» на користь ударівця Богдана Баласиновича (на фото з Кличком).

Про це повідомили у прес-службі партії.

Таке рішення прийнято \”заради перемоги, формування демократичної більшості у парламенті нового скликання та відсторонення від влади Партії регіонів\”.

\”Ми розраховуємо на те, що ВО \”Батьківщина\”, виходячи з тих самих міркувань, відкличе своїх кандидатів з 22 округів\”, – йдеться в заяві.

У партії зазначають, що єдиним критерієм вибору кандидатів є забезпечення результату – недопущення перемоги Партії регіонів – а не особисті амбіції політиків чи політичних сил.

\”Шестеро кандидатів від \”УДАРу\” знімаються на підтримку опозиційно налаштованих самовисуванців. Ми розраховуємо, що цих самовисуванців ми підтримаємо спільно з \”Батьківщиною\”, – йдеться також у заяві.

\”В округах, де перемога представників влади не є імовірною, або де зняття кандидатури від \”УДАРу\” чи \”Батьківщини\” не змінює ситуації на окрузі, ми виходимо з принципу політичної конкуренції і закликаємо виборців підтримати демократичну силу, чия позиція їм ближча\”, – зазначають також у партії.

Прес-служба також підкреслює, що партія не примушувала своїх кандидатів зняти кандидатури і абсолютна більшість з них зробили свідомий вибір. \”На з’їзді ми забезпечили відповідну правову процедуру\”, – уточнюють в \”УДАРі\”.

\”Ми очікуємо симетричних кроків ВО \”Батьківщина\”, виходячи з результатів переговорів і підтримки кандидатів на виборчих округах\”, – йдеться в заяві.

На сайті партії опубліковано список кандидатів, яких знімає \”УДАР\” на користь кандидатів від Об\’єднаної опозиції і самовисуванців, а також список кандидатів від \”Батьківщини\”, яких рекомендується зняти на користь \”УДАРу\”.

На Буковині кандидатами від «УДАРу» є: Галина Марараш — округ №201; Клавдія Назаренко — округ №202; Георгій Тіміш — округ №203; Богдан Баласинович — округ №204.

Кандидатами від об\’днаної опозиції є: Микола Федорук — округ №201; Олександр Фищук — округ №202; Василь Мельник — округ №204.
Поділитися…
Класс!

Джерело

peredplata