Cуд відмовив задовольнити позов УДАРу щодо агітації міського голови Заставни за Семенюка ДОКУМЕНТ

Cуд відмовив задовольнити позов УДАРу щодо агітації міського голови Заставни за Семенюка ДОКУМЕНТЯк повідомляє прес-служба Чернівецького представництва Громадянської Мережі ОПОРА, 16 жовтня 2012 року Чернівецький окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні адміністративного позову партії УДАР до Заставнівського міського голови Ярослава Цуркана щодо незаконної, на думку позивача, передвиборної агітації за кандидата від Партії регіонів в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка. Партія УДАР подала апеляцію до Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Чернівецький окружний адміністративний суд відмовив у задоволенні адміністративного позову партії УДАР в особі уповноваженої особи партії у 204 виборчому окрузі Андрія Ломовацького до Заставнівського міського голови Ярослава Цуркана щодо факту незаконної, на думку позивача, передвиборної агітації за кандидата від Партії регіонів в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка.

Нагадаємо, що 12 жовтня 2012 р. під час відкриття пам’ятника художнику Миколі Івасюку в місті Заставна Ярослав Цуркан під час свого виступу згадував про кандидата в народні депутати в 204 виборчому окрузі Артема Семенюка та дякував йому, як кандидату, за фінансову підтримку в споруджені пам’ятника вартістю в 168 тисяч гривень. ОПОРА подала інформаційний запит, чи перебував міський голова Заставни станом на 12 жовтня у відпустці, та отримала відповідь, що той у відпустці не перебував.

Cуд відмовив задовольнити позов УДАРу щодо агітації міського голови Заставни за Семенюка ДОКУМЕНТЯк повідомили ОПОРІ в партії УДАР, 17 жовтня до Вінницького апеляційного адміністративного суду була подана апеляція на рішення Чернівецького окружного адміністративного суду.

peredplata