Кандидата в нардепи від партії регіонів Артема Семенюка викликають на дебати

Кандидата в нардепи від партії регіонів Артема Семенюка викликають на дебатиКандидат в народні депутати від об\”єднаної опозиції Богдан Баласинович публічно звернувся до кандидата в нардепи від партії регіонів та родича губернатора Михайла Папієва Артема Семенюка з закликом до участі у відкритих виборчих дебатах.

ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ

З поваги до виборців Буковини та Бессарабії, зважаючи на європейську виборчу практику, як єдиний узгоджений кандидат від Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» та партії «УДАР» Віталія Кличка, запрошую кандидата від Партії регіонів Артема Семенюка, як представника провладної політичної сили, яка несе відповідальність за ситуацію в Україні та регіоні, до участі у відкритих виборчих дебатах.

Дебати пропоную провести у будь-якій зручній для мого опонента формі: в теле- або радіоефірі або як відкриту зустріч з виборцями.

Вважаю, що відмова від такого формату виборчого суперництва є зневагою до виборців, свідченням відсутності політичної культури, невпевненості у своїй позиції та боязні відкритого діалогу зі своїми опонентами.

Пропоную представникам засобів масової інформації долучитися до організації відкритих дебатів і дати можливість виборцям отримати неупереджену інформацію про кандидатів, що дозволить їм зробити свідомий і зважений вибір.

Закликаю свого політичного опонента, представника Партії регіонів Артема Семенюка з поваги до своїх виборців і тих авторитетних людей Буковини, Митрополита Чернівецького і Буковинського УПЦ Онуфрія, які відгукнулися про нього добрим словом, продемонструвати свою відданість принципам чесної політики та набратися мужності взяти участь у відкритому змагальному виборчому поєдинку.

Звернення–запрошення до участі у відкритих дебатах передано засобам масової інформації та до обласного штабу Партії регіонів, яка висунула Артема Семенюка кандидатом у народні депутати у 204 виборчому округу.

З повагою до виборців,
єдиний узгоджений
кандидат у народні депутати
у 204 в/о від партії «УДАР» Віталія Кличка
та Об’єднаної опозиції ВО «Батьківщина» Богдан БАЛАСИНОВИЧ

peredplata