Чернівчани голосуватимуть 28 жовтня на 114 виборчих дільницях

Чернівчани голосуватимуть 28 жовтня на 114 виборчих дільницяхУ Чернівцях налічується 114 виборчих дільниць, включаючи спеціальну. На даний момент фактично всі вони готові до виборів депутатів Верховної Ради 2012 року. Цьогоріч Чернівці поділено на 2 виборчі округи – №201 та №203. Більша частина чернівчан (175930) голосуватиме на дільницях 201 округу.

Залишилися тільки дрібні робочі питання: на кількох дільницях ще не вистачає стільців, а на одну ще не завезли сейф. Але в міськраді запевняють, що на момент виборів ці недоліки буде усунено. Усі дільниці до 19 жовтня пройшли обстеження, за результатами якого було складено акти. Їх підписували голова дільниці, відповідальний працівник і представник районної ради.

Для людей з обмеженими фізичними можливостями ми на всіх дільницях облаштували пандуси. Однак при кожній дільниці працюватиме комісія, яка за потреби проводитиме голосування на дому. Це стосується тих людей, які не в стані прийти на виборчу дільницю. Роботи по зниженню бордюрів і облаштуванню пандусів виконував «МіськШЕП». Кошти на це виділили Чернівецька міська рада та районні у місті ради.»

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata