Проєкт “Без цензури”: Хто такий Пальчевський. Як Медведчук за мовчазною згодою Зеленського запускає свою другу колону.

Хто такий Андрій Пальчевський? Звідки у нього купа грошей на рекламу і до чого тут Росія? Розбирається і пояснює в свіжому випуску “Без цензури” Богдан Буткевич.

Продовжуємо цикл наших історій про місцеві вибори, і сьогодні у фокусі – Андрій Пальчевський, а ще – його дружба із Зеленським та зв’язок з Медведчуком.

Україну буквально захопили борди Пальчевського та його партії. Здавалося б, навіщо людині, яка хоче балотуватися в мери Києва, розклеювати свою рекламу по всій Україні? Адже це страшенно дорого! Так за чий рахунок свято? Відповідь до болю проста: Пальчевський – це черговий політичний проєкт, з якого стирчать російські вуха. А саме – вуха кума Путіна, Віктора Медведчука.

Так що розповідаємо те, чого Ви не знали або про що забули. Як російський громадянин Пальчевський балотувався до Держдуми, а потім переїхав до Києва? Де і коли познайомився з Володимиром Зеленським? (Спойлер – дуже давно!)

І головне – навіщо Пальчевський Медведчуку?

Дивіться “Без цензури” – проєкт журналістських історій на Youtube спеціально для Цензор.НЕТ. Нічого особистого – тільки факти. Відвоюємо український Youtube разом!

peredplata