На Заставнівщині голова райдержадміністрації Копчук грубо порушує закон.

На Заставнівщині голова райдержадміністрації Копчук  грубо порушує закон.Керівник Заставнівської райдержадміністрації Василь Копчук 30 жовтня в с. Шубранець, застосовуючи владний шантаж та адміністративний тиск, примусив членів дільничної комісії №730149 підписати чисті протоколи. Після цього одразу ж поїхав до Хотина в окружну комісію, де невідомо хто мав проставляти цифри та заповнювати самі протоколи.

«Сьогодні все село гуділо, через те, що керівник районної держадміністрації примушував наших односельчан, в тому числі й депутата районної ради від БЮТ Дячук Тетяну Йосипівну, підписувати порожні протоколи, на основі яких мали вже в Хотині писатися невідомо з якими цифрами уточнюючі протоколи. Люди перевтомлені та без чітких інструкцій не в змозі правильно вичислити потрібні для протоколів цифри, а саме цим і користується нечиста на руку влада » – коментує побачене Іван Мустеца – голова осередку «Свободи» в с. Шубранець.
За словами Ярослава Когутяка, уповноваженої особи ВО «Свобода» в 204 виборчому окрузі : « З Хотина представники окружної комісії для складання уточнюючих протоколів відправляють чи не половину представників дільниць округу. Ніхто з окружної комісії не пояснює представникам дільничних комісій, яким чином встановлювати потрібні для протоколів цифри. Повертаючись в свої ДВК члени дільниць не знають, як правильно скласти уточнюючі протоколи. Дільничну комісію №730149, за останніх 2 дні повертали вже не один раз. І дійсно, ближче до 8 години вечора в приміщенні Хотинської окружної комісії голова Заставнівської райдержадміністрації Василь Копчук при здачі уточнюючих протоколів був разом з керівним складом Шубранецької ДВК ».
Ставленик Папієва в районі для обслуговування провладного кандидата йде на ті самі методи залякування, шантажу, які застосовував його попередник Василь Бойчук. Як можна пояснити те, що з членами комісій, які вже третю добу знаходяться в стресовому стані, державні чиновники поводяться, як з власними рабами. Навіть після дня виборів влада й далі викручує руки людям, яких поставила в нестерпні умови роботи і далі примушує йти на порушення закону.
«Фальш, брехня, підкуп, нагла наруга над людьми – це лише частина того, на що йде теперішня бандитська влада, щоб утриматися при кориті. Але незворотні процеси в суспільстві, які змушують громаду зрозуміти потребу очищення вже дають реальну можливість почати змінювати цю прогнилу систему. Саме свободівці, які будуть представлені у Верховній Раді вагомою фракцією, – найбільше підтвердження початку докорінних перетворень», – зазначив Голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода», кандидат в народні депутати України.

Прес-служба Чернівецької обласної організації ВО \”Свобода\”

peredplata