Кандидат-невдаха після виборів зруйнував дорогу в селі. На Буковині у села Топорівці відібрали подаровану \”швидку допомогу\”

Кандидат-невдаха після виборів зруйнував дорогу в селі. На Буковині у села Топорівці відібрали подаровану "швидку допомогу"Кандидат у народні депутати в окрузі №13 (Вінницька обл.) самовисуванець Петро Юрчишин, який з розривом майже у 47,5 тис. голосів програв вибори представнику Об’єднаної опозиції Миколі Катеринчуку, жорстоко помстився \”невдячним\” виборцям.

Юрчишин є власником великого місцевого агропромислового підприємства та мережі аптек. Як передають \”Техти\”, він зробив, здавалося б, для своєї перемоги геть усе.

Однак навіть щедре засівання електорального поля гречкою Юрчишину не допомогло – він посів друге місце, набравши лише 15,4% голосів виборців, тоді як Микола Катеринчук — 64,3%.

Тепер Петро Юрчишин погрожує місцевим селянам, що прийматиме від них молоко на свій молокозавод за зниженими цінами.

Ще перед виборами Юрчишин власним коштом почав ремонтувати дорогу у селі Рибчинці Хмільниківського району. Після того, як стали відомі результати голосування, він наказав працівникам за допомогою грейдерів знищити все, що було побудовано. Тепер замість дороги у Рибчинцях – переоране поле.

У Топорівцях днями зникла подарована на виборах \”швидка допомога\” від висуванця партії регіонів Геннадія Федоряка. Кажуть, що її взяли на реєстрацію. Але злі язики подейкують, що село так покарали регіонали за низький відсоток голосів за їхню партію. Люди в селі обурені. Тепер вони ще більше налаштовані на те, аби ніколи вже жодного голосу не віддати ні партії регіонів, ані її висуванцям.

peredplata