На Буковині призначили директора Калинки ОНОВЛЕНО

На Буковині призначили директора Калинки ОНОВЛЕНОКонкурс відбувся підпільно
2 листопада відбувся конкурс на заміщення посади генерального директора Калинівського ринку.

У наполегливій боротьбі, яка велася без ЗМІ та громадського контролю, виграв Руслан Дмитрович Сербинчук.

Програли: Василь Максимюк і Іван Ілліка. А Ільїн не з’явився на конкурсну комісію. Голова комісії, заступник голови міськради пан Паскар після необговорення кандидатур і концепцій розвитку ринку категорично заявив: «Комісія дійшла висновку: рекомендувати секретарю міськради заключити контракт з Русланом Дмитровичем Сербинчуком. Крапка».

— Чому? – запитав Іван Ілліка.
— Крапка, — відповіла комісія.
— Чому крапка? – хотів дізнатися один із конкурсантів.
— Бо крапка, — остаточно поставили крапку комісіянти…
Іван Ілліка поінформував секретаря Михайлішина, що конкурс проведений з порушеннями.
— Порушень нема, — відповів секретар .
Конкурсант подав скаргу секретарю. Готує скаргу до суду.

Р.S. Редакція газети «Час» 6.11.2012 року об 11 годині 27 хвилин зателефонувала до прес-центру міської ради. Керівник пані Міла Крупко сказала, що ні слухом, ані духом не знала нічого про конкурс. Більше того, вона запропонувала редакції звернутися з письмовим запитом, у якому запитати, коли відбудеться конкурс, і тоді вона відповість.

Питаємо!.. Секретаря Михайлішина:
— Чи це правда, що конкурс відбувся 2 листопада? І вже є гендиректором пан Сербинчук? Чим спричинена така поспішність проведення конкурсу? Чому Ви не повідомили ні ЗМІ, ні Вашу ж прес-службу? Куди Ви поспішаєте? Що хочете приховати від преси і громадськості? Кому і для чого це потрібно? Чого Ви боїтеся?
З повагою, Петро КОБЕВКО
Це мій запит. Відповідайте, будь ласка, без затримок.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРЕС-СЛУЖБИ:


Генеральним директором МТК «Калинівський ринок» призначено Руслана Сербінчука.

2 листопада 2012 року відбулося заключне засідання конкурсної комісії щодо заміщення вакантної посади генерального директора КП «МТК «Калинівський ринок». У конкурсі, оголошеному 28 квітня 2011 року, взяли участь 4 претендентів: колишній в. о. директора КП «МТК «Калинівський ринок» Василь Максимюк, в. о. директора КП «МТК «Калинівський ринок» Руслан Сербінчук та екс-директор ТОВ \”Мавекс-ойл\” Володимир Ільїн, директор ФСК \”Локомотив\” Іван Іліка. Передостанній на заключне засідання комісії не з’явився.

Розглянувши надані концепції стратегічного розвитку підприємства, та врахувавши фактичний стан справ на МКП «Калинівський ринок», конкурсна комісія рекомендувала секретарю Чернівецької міськради призначити на посаду генерального директора КП “МТК “Калинівський ринок” Руслана Сербінчука.
Вибір Р. Сербінчука був мотивований його вдалою політикою щодо подолання проблем ринку, зокрема: усунення корупційних схем, збільшення надходжень до міського бюджету до 25,2 млн. грн., що на 4 мільйони більше, ніж за аналогічний період минулого року, перенесення ЛЕП з території ринку, капітальне переоснащення технічного парку, відкриття безкоштовних громадських вбиралень та автостоянок.

peredplata