Депутат Яринич вимагає в мера Чернівців прозвітувати про проведений аудит у господарстві міста.

 

У Чернівцях депутат міськради від “Народного контролю” Михайло Яринич вимагає у міського голови Романа Клічука прозвітувати перед громадою по проведений аудит у господарстві міста.

Відповідний проект рішення Яринич зареєстрував у міськраді, його розгляд очікується на черговій сесії 25 березня.

Водночас на своїй сторінці у Facebook Яринич заявив, що хотів би, аби до 100-денного терміну перебування Клічука на посаді мера Чернівців посадовець прозвітував про результати аудиту.

“Особисто я та команда “Народного Контролю” віримо в чесне слово Романа Васильовича та в те, що аудит проходить і що його результати мають бути відомі депутатам, виборцям Романа Клічука та всім активним жителям Чернівців, які хотіли б змінювати наше місто на краще спираючись на результати цього аудиту. Тому прошу колег депутатів з інших фракцій ЧМР, особливо колег з “Єдиної Альтернативи”, підтримати мій проект рішення і зробити так, щоб до 5 квітня міський голова оприлюднив публічно результати свого аудиту і прозвітував перед громадськістю Чернівців”, – написав Яринич.

Як відомо, напередодні виборів міського голови Чернівців кандидат на цю посаду Роман Клічук називав одним зі своїх найперших завдань після перемоги провести за власні кошти аудит на комунальних підприємствах та у структурних підрозділах Чернівецької міської ради, а також поінформувати громаду міста про результати цієї перевірки.

peredplata