Пікет «Слуги народу» в Чернівцях: активісти записали відеозвернення до Зеленського

 
Активісти політичної партії “Слуга народу”, які сьогодні влаштували пікет у центрі Чернівців, звернулися до президента Володимира Зеленського із проханням втрутитись у ситуацію зі зміною керівництва обласної партійної організації на Буковині.

Як передає кореспондент molbuk.ua, пікетувальники на Центральній площі записали відеозвернення до Зеленського, в якому заявили про те, що вони не погоджуються із рішенням щодо усунення Віталія Другановського з посади керівника партії “Слуги народу” в Чернівецькій області.

Активісти у своєму відеозверненні сказали, що рішення про заміну керівництва обласного осередку мало би бути ухвалене на партійній конференції за участю делегатів з усієї області. Окрім того, учасники пікету вважають, що Зеленського обманули, а президент не знає про події, які відбуваються всередині політсили на Буковині.

Раніше ряд чернівецьких ЗМІ повідомив, що Другановського усунули з посади керівника Чернівецького обласного осередку політичної партії “Слуга народу”.

Пізніше Другановський заявив про відсутність підтвердження про ухвалення рішення про заміну голови обласного осередку політичної партії.

Проте згодом на офіційному сайті партії з’явилося повідомлення про обрання нової керівниці обласного осередку “Слуги народу” Олени Лис.

Сьогодні кілька десятків активістів партії “Слуга народу” зібралися на пікет у центрі Чернівців на підтримку Другановського.

peredplata