У Чернівцях орудує маніяк?

У Чернівцях орудує маніяк?Чутки, одна за одну страшніші, поповзли цими днями обласним центром. Мовляв, у місті орудує черговий кривавий маніяк, який нападає на молодих жінок та по-звірячому ріже їх ножем.

Одразу до редакції нашого часопису з проханням пояснити, що ж насправді відбувається, почали звертатися не лише чернівчани, а й жителі ра-йонів – у когось тут живуть або навчаються діти, у когось — знайомі. Людей непокоїть думка: а що, коли це хтось із тих, хто був уже затриманий та відбував (чи відбуває) покарання за подібні злочини? Як тепер вберегтися, аби не стати черговою жертвою?

…28 січня до лікарні швидкої медичної допомоги, що по вулиці Фастівській у Чернівцях, звернулася 30-річна мешканка обласного центру з проникаючими ножовими пораненнями. Про це повідомили у секторі зв’язків з громадськістю ГУ УМВС України в Чернівецькій області. Потерпіла розповіла, що поверталася додому близько опівночі, і між будинками №10 та 12 по вулиці Комарова на неї зненацька напав незнайомець. Він завдав їй кількох ударів ножем (два біля ключиці та один у ділянку печінки – Н.Б.) та поспішно втік з місця пригоди. На щастя, поранення виявилися неважкими, і жінка змогла зателефонувати своєму знайомому, котрий відвіз її до лікарні.

— Не варто безпідставно говорити про якогось маніяка, — каже керівник СГЗ УМВС України у області Роман Мігорян. – Адже це – єдиний (і, сподіваємося, останній) зараз прикрий випадок, що трапився у місті. Жінка лежить у реанімації. З нею з дозволу медиків працюють співробітники Шевченківського райвідділу міліції, справа перебуває на контролі управління…

За словами правоохоронців, наразі відпрацьовуються всі версії. Вони опитують знайомих потерпілої, котрі спілкувалися з нею того злощасного вечора, перевіряється інформація стосовно зловмисників, які вже попадалися міліціянтам «на гачок», та тих, хто відбував покарання. Не виключено, що молода жінка мала з кимсь неприязні стосунки, що, врешті, й могло спровокувати нічний напад…
Саме тому міліція звертається до ймовірних очевидців злочину з проханням надати будь-яку інформацію за телефоном 59 16 33 або 102.
Наталія БРЯНСЬКА

Р. S. Станом на 30 січня потерпіла почувається краще, її з позитивною динамікою, за словами медиків, вже перевели до хірургічного відділення.

peredplata