Конкурсна комісія облради з обрання гендиректора обллікарні ухвалила рішення ще до переформатування Бойком і наполягає на його легітимності/

Член конкурсної комісії, депутат Чернівецької обласної ради Аурел Рошка заявив кореспонденту ІА АСС, що засідання конкурсної комісії напередодні все-таки відбулося і було прийняте рішення, яке найближчим часом мають оприлюднити.

«Вчорашнє засідання комісії відбулося. Вважаю, що воно було повністю легітимним. Це було після обіду, не увечері. На ньому ми обговорили необхідні питання, зокрема, і рішення Верховного суду України. Ми виконали розпорядження суду, яке мали виконати. Ми зважили на те, що було вказано у судовій постанові, ще раз оглянули документи і прийняли відповідне рішення», – сказав Аурел Рошка.

На уточнююче запитання журналіста, яке саме рішення прийняли на засіданні комісії, член комісії сказав:

«Це рішення є, його потім опублікують, рішення прийняли таке, яке вважали за потрібне кожен із членів комісії. Є секретар комісії, який, скоріш за все, ці документи буде здавати у канцелярію обласної ради і потім це рішення опублікують на сайті», – додав Аурел Рошка.

Водночас, голова Чернівецької обласної ради Олексій Бойко розповів кореспонденту ІА АСС, що дійсно рішення комісії є, його зареєстрували в апараті облради. Проте голова ради поки не бачив самого документу. 

«Це рішення перебуває на розписі, я ще з ним не ознайомився. Але легітимність вчорашнього рішення конкурсної комісії будуть оцінювати юристи ради. Більше того, вчора я підписав розпорядження про переформатування цієї конкурсної комісії», – сказав Олексій Бойко.

Наскільки легітимним буде прийняте напередодні рішення конкурсної комісії, визначатимуть юристи.

За матерілами  https://acc.cv.ua/ 

peredplata