Конфлікт на чернівецькому каналі: \”Я досі директор ТВА\”, – Василь Забродський

Конфлікт на чернівецькому каналі: "Я досі директор ТВА", - Василь ЗабродськийСьогодні генерального директора телеканалу \”ТВА\”, Василя Забродського, намагалися незаконно звільнити з посади директора, при цьому змушуючи його підписати якісь документи, йдеться в повідомленні, що міститься на сайті телеканалу ТВА.

Зі слів Василя Забродського, цей інцидент трапився вранці, коли він перебував не на каналі, а у своєму приватному приміщенні. Саме туди увірвалася група відомих і невідомих йому людей. Серед відомих – два народних депутати.

Спершу була бесіда, а відтак – Василю Забродському обмежили вільне пересування і не дозволяли вийти із приміщення, водночас проводячи там дії, які назвали \”зборами\” співзасновників ТВА. Не обійшлося без погроз несподіваних гостей.

Аби роз\’яснити колегам-журналістам та й зрештою чернівецькій громаді, що відбулося сьогодні між співзасновниками каналу, народними обранцями і невідомими особами, Василь Забродський скликав прес-конференцію.

– Вони зайшли, сіли, почали зі мною розмовляти про те, чому я не запрошую на ефіри їхню партію. Я сказав, що я не поважаю їхню партію, я вважаю, що \”Фронт Змін\” – це організоване злочинне угруповання на чолі зі злочинцем Яценюком. Що вони всі придурки і що я їх кликати в ефір не збираюся. Так я приблизно сказав. До сьогоднішнього дня я є генеральним директором телекомпанії ТВА, до сьогоднішнього дня я є директором ТОВ \”Сіті-фільм\” з однієї такої причини: поки я сам не захочу взяти участь у зборах, ці збори відбутись не можуть, – прокоментував Василь Забродський, генеральний директор ТОВ ТРК \”ТВА\”.

Також в інтернеті з\”явилось відео, на якому Василь Забродський погрожує комусь пістолетом.

– Все відео вони не виставлять, тому що на ньому видно, як спочатку охоронці, а потім нардеп здійснили злочин, обмеживши мою свободу. Я хотів стріляти в незнайомих молодиків, – розповів Василь Забродський.

Також пан Василь на своїй сторінці у мережі Фейсбук повідомив, що в нього з Андрієм Пишним корпоративний конфлікт на політичному ґрунті. Ситуація зайшла в глухий кут, адже, за словами Василя Забродського, у нього 49% акцій і він блокує (не з\”являється) проведення зборів засновників, тому, переконаний медійник, в них не залишається нічого іншого, як рейдерське захоплення телеканалу.

ПОВНЕ ВІДЕО ПРЕС-КОНФЕРЕНЦІЇ ВАСИЛЯ ЗАБРОДСЬКОГО

Нагадаємо, уповноважений представник власників каналу ТВА Олександр Русин повідомив, що жодного рейдерського захоплення чи посягання на корпоративну власність учасників компаній не відбулось.

ПОЗОВ ПРОТИ ЗАБРОДСЬКОГО (з мережі Фейсбук)

Конфлікт на чернівецькому каналі: "Я досі директор ТВА", - Василь Забродський
Конфлікт на чернівецькому каналі: "Я досі директор ТВА", - Василь Забродський
Конфлікт на чернівецькому каналі: "Я досі директор ТВА", - Василь Забродський

peredplata