Депутати Чернівецької облради Лунін та Майор граються в піанізм ВІДЕО

Депутати Чернівецької облради Лунін та Майор граються в піанізм ВІДЕОНа пленарному засіданні 15 сесії Чернівецької обласної ради вже після того, як було проголосовано зміни до регламенту щодо особистого голосування, депутати від партії регіонів Сергій Лунін та Роман Майор, ніби на битки, провокуючи та зневажаючи журналістів, грались в неособисте голосування. Кілька разів вони один за одного голосували (чи ніби голосували) і з насмішкою поглядали в бік журналістів, які в той день у стінах облради проводили акцію \”Піанізму – СТОП!\”.

Коли ми почали фіксувати їхні неподобства, Роман Майор теж почав нас фотографувати.

Депутати Чернівецької облради Лунін та Майор граються в піанізм ВІДЕО

Найголовніше, що то все відбувалось прямо перед очима у голови постійної комісії з регламенту та депутатської етики теж регіонала Матвія Куцака. Він на наше зауваження припинити порушення з боку його однопартійців-депутатів не відреагував. І це при тому, що саме очолювана ним комісія має розглядати подібні випадки і впливати на депутатів.

Все ж таки ми наразі готуємо звернення до постійної комісії щодо розгляду поведінки депутатів під час пленарного засідання і вимагатимемо вибачень від депутатів за провокації і спроби перетворити особисте голосування на фарс. Адже за те, аби депутати голосували особисто, як це передбачає закон, а тепер і регламент, ми вже боремось не один місяць. А така поведінка народних обранців просто негідна та заслуговує публічного осуду, чого ми й добиватимемось.

peredplata