У Партії регіонів немає більшості навіть разом з комуністами

У Партії регіонів немає більшості навіть разом з комуністамиНародний депутат України від ОО “Батьківщина” Олег Медуниця переконаний, що якщо в парламенті не буде прийнято рішення про проведення виборів Київського міського голови та Київської міської ради 2 червня 2013 року, то нинішній склад міськради припинить свою роботу. Про це він сказав у інтервю ОПАД:

“Я не знаю, чи будуть вибори, ми з колегами по опозиції робимо все можливе, щоб вони були. Але я напевне знаю, що якщо 2 червня в столиці не буде новообраного київського міського голови, то Київська міська рада працювати не буде.”

Також Олег Медуниця наголосив, що опозиція не допустить повторення ситуації з ратифікацією Харківських угод — якщо влада захоче проголосувати за внесення змін до законодавчих актів стосовно передачі української ГТС “Газпрому”.

“Наша позиція відома — жодної передачі ГТС в оренду Росії ми не допустимо! Природно, якщо влада хоче передати в оренду нашу трубу, то для цього їй треба буде прийняти в парламенті якесь рішення. Такі рішення можливо прийняти, коли буде неособисте голосування. А неособистого голосування ми не дозволимо. У Партії регіонів, навіть разом з комуністами зараз не набирається більшості для прийняття будь-яких рішень”, – підкреслив нардеп.

Джерело ОПАД

peredplata