У Чернівцях на Форумі громадських організацій  ветеранів та пенсіонерів висловили вотум недовіри голові ОДА

У Чернівцях відбувся Форум громадських організацій  ветеранів та пенсіонерів блоку безпеки і оборони Буковини з метою об’єднання для досягнення позитивного результату,  консолідації  ресурсів громадських організацій ветеранів-силовиків, заради соціальної справедливості та підвищення коефіцієнту корисної дії органів державної влади та місцевого самоврядування. Дії громадських організацій по захисту прав на гідне пенсійне і соціальне забезпечення ветеранів та пенсіонерів силових структур значно посилили свій вплив на формування громадського життя, дієво використовують  важелі впливу у вигляді громадського контролю на регіональну владу, значно змінюють розклад сил на виборах всіх рівнів.

Про це інформує прес-служба Буковинського Форуму.

У роботі Форуму взяли участь Чернівецька обласна організація ветеранів України; Громадська спілка «Асоціація ветеранів «За Україну! За її волю!»; Чернівецька обласна організація «Українська спілка ветеранів Афганістану»; Громадська організація «Чернівецьке об’єднання «Чорнобильці Буковини»; Чернівецька обласна організація ветеранів внутрішніх справ України; Ветеранська організація Чернівецького прикордонного загону; Громадська організація «Спілка ветеранів ядерних випробувань і військових навчань з випробувань ядерної зброї»; Громадська організація «Об’єднання осіб з інвалідністю Чорнобиль-1986»; Координаційна рада громадських організацій ветеранів та пенсіонерів силових структур України в Чернівецькій області; Громадська організація «Гідність»; Громадське формування з охорони громадського порядку та кордону «Козацька обласна варта»; Ветеранська організація «Ветерани державної служби надзвичайних ситуацій»; Всеукраїнська спілка інвалідів Чорнобиля в Чернівецькій області.

На жаль та великий подив учасників Форуму, що викликало у них незрозумілість, було проігноровано  участь у ньому запрошених до співпраці чиновників Чернівецької обласної державної адміністрації, починаючи з голови ОДА Осадчука С. Д., яким заздалегідь були надіслані офіційні запрошення та передані матеріали Форуму. Влада проігнорувала громадські організації, ухилилася від суспільного діалогу, знехтувала назрілими проблемами   ветеранів, не долучилась ні словом, ні діями до ситуації в суспільстві, яка на сьогодні надзвичайно загострена.

Учасники Форуму від імені своїх організацій висловили ВОТУМ НЕДОВІРИ голові Чернівецької ОДА Осачуку  Сергію Дмитровичу.

 

 

peredplata