Каспрук підтвердив, що готовий боротись за посаду мера Чернівців

Каспрук підтвердив, що готовий боротись за посаду мера ЧернівцівГолова Чернівецької обласної організації партії «Фронт Змін» Олексій Каспрук підтвердив свою можливу участь у позачергових виборах Чернівецького міського голови, якщо Верховна Рада України 4 квітня вирішить їх проводити.

Як повідомляє кореспондент БукІнфо, про це Олексій Каспрук заявив сьогодні під час прес-конференції, відповідаючи на запитання журналістів.

Олексій Каспрук зазначив, що його кандидатура участі у виборах є «логічною», оскільки він очолює найбільшу опозиційну фракцію у міській раді. За його словами, це питання є практично вирішеним у внутрішньопартійному середовищі, в тому числі на рівні голови партії Арсенія Яценюка, залишається лише «узгодити це з колегами по «Об’єднаній опозиції». «Я живу містом, тут родився, намагаюся його захищати», – заявив головний фронтовик Буковини.

Водночас, відповідаючи на запитання кореспондента БукІнфо: «Чи означає це, що на позачергових виборах міського голови Чернівців не братиме участь екс-мер, нині народний депутат Верховної ради Микола Федорук?», – Олексій Каспрук зазначив, що це питання ще не вирішено остаточно і існують декілька варіантів розвитку подій, при яких Микола Федорук також братиме участь у виборчій кампанії.

«Я розумію, що на мене зараз виллється маса бруду і застосовано тиск. І якщо мені будуть сильно перешкоджати, то не виключено і його участь у виборах, як народного депутата», – зазначив О.Каспрук.

«Головна задача опозиції сьогодні у Чернівцях – не допустити подальшого керівництва містом тими, хто не обраний громадою і не має легітимності», – додав пан Каспрук.

За словами опозиціонера, вже сьогодні у місті активізувалися люди, яка проводять анонімні телефонні опитування серед чернівчан щодо шансів тих чи інших можливих кандидатів на посаду мера.

Джерело та світлина БукІнфо

peredplata