Московський патріархат має зникнути з України

Толерантність українців до Московського патріархату призвела до війни у нашій країні. Давно відомо, що Києво-Печерську лавру, Почаїв та інші святині окупували агенти кремля, які прикриваються священницькими рясами. Проводячи служби в українських церквах, вони здійснювали підривну діяльність, вселяли людям ненависть до рідної країни. Настав час зупинити це та очистити святині від церковних окупантів, аби Україна більше ніколи не переживала ці страшні дні війни.

Мережа захисту національних інтересів “АНТС” підтримує заборону МП УПЦ в Україні та очікуємо від Верховної Ради відповідного рішення.

💬 “Я сподіваюся, що війна, нарешті, змусить вичистити ці “Авгієві стайні” російської агентури, які прикриваються та досі сидять у святинях України,” — заявила @Hanna Hopko в інтерв’ю.

Мова йде не тільки про священницьку агентуру, ми говоримо про всіх “любителів русского міра”, які були при владі і претендуватимуть на неї в майбутньому. Вони мають бути витіснені з України задля нашого майбутнього.

💬 “Зараз ті, хто співпрацював з путіном і довів до повномасштабної війни, виходять в ефіри українських телеканалів і готують собі грунт для того, щоб вже після перемоги претендувати на високі посади. Ми не можемо цього допустити,” — Ганна Гопко.

📍 Інтерв’ю доступне для прослуховування: https://bit.ly/3DsaWPs

peredplata