Терористи ХАМАС зустрічаються Сєргєєм Лавровим та Рамзаном Кадировим.

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-А ось і “вишенька” на тортик щодо антисемітського, антиізраїльського демаршу з боку Росії!
Росія просить терористичну організацію ХАМАС допомогти у боротьбі з “українськими нацистами” та захопити комбінат “Азовсталь”.
Делегація антисемітської терористичної організації ХАМАС на чолі з Мусою Абу Марзуком прибула до Російської Федерації для зустрічі з главою МЗС Сєргєєм Лавровим та Президентом Чеченської Республіки Рамзаном Кадировим.
За інформацією палестинського видання Alvatan Voice главарі ХАМАС вже провели зустріч з представниками МЗС Росії і його главою Сєргеєм Лавровим. Окрім Абу Марзука до складу делегації ХАМАС увійшли член законодавчої ради Палестини Фатхі Хаммад і колишній лідер військового крила ХАМАС Хуссам Бадран. (https://www.alwatanvoice.com/…/2022/05/04/1471453.html) وفد قيادي من حركة حماس يصل موسكو.
Представники терористичної організації ХАМАС також поспілкувалися зі спеціальним представником Владіміра Путіна на Близькому Сході та в країнах Африки Міхаілом Богдановим. Що стосується зустрічі з Кадировим, то коли вона відбудеться наразі невідомо. Повідомляє Alwatan Voice (دنيا الوطن).
Нагадаю, що раніше глава МЗС Росії Сєргєй Лавров дозволив собі антисемітські вислови, на які відреагувала влада Ізраїлю. І сьогоднішній візит у Москву очільників терористичної організації ХАМАС у якійсь мірі пояснює антиізраїльскі, антисемітські випади МЗС Росії. Москва намагається сколотити довкола себе недругів США та Ізраїлю з числа мусульманських держав та терористичних угруповань. На черзі бойовики “Великого курдистану”?
Як стало відомо, окрім “українського питання” представники ХАМАС і МЗС Росії обговорили двосторонні відносини між Росією та рухом ХАМАС, а також ситуацію в Єрусалимі та всередині Палестинської автономії.
На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та костюм
 
 
 

peredplata