Охорона Путіна збирає його екскременти під час закордонних поїздок: ЗМІ дізналися причину

Російського диктатора Володимира Путіна під час закордонних поїздок супроводжує охоронець, який збирає його екскременти, і доставляє їх назад до РФ.

Про це йдеться у спільній публікації журналістів режисера Режиса Жанте (журнал Paris Match) і Михайла Рубіна (“Проект”).

За даними розслідувачів, в травні 2017 року “спеціальний” співробітник ФСО супроводжував Путіна під час його візитів в туалет в ході поїздки до Франції, а в 2019-му ця ж людина виконувала аналогічну роботу під час поїздки російського президента до Саудівської Аравії.

Журналісти відзначають, що такі заходи викликані побоюваннями Путіна, що зразки екскрементів можуть бути використані для з’ясування стану його здоров’я.

Хвороби Путіна: що відомо

Раніше колишній глава МІ-6 (секретної розвідувальної служби Великобританії) Річард Дірлав заявляв, що незабаром президент РФ Путін “зляже” в санаторій і зробить це не зовсім по своїй волі. Після цього диктатор втратить владу, а у 2023 році його вже не буде в живих.

29 травня Daily Mirror і ряд інших європейських ЗМІ з посиланням на джерело в ФСБ повідомили, що у Путіна “важка форма швидко прогресуючого раку”, і що його нібито попередили про швидку смерть. 

peredplata