Так що ж таке твориться в тому Китаї насправді?

Ось що пишуть індійські ЗМІ зараз:
У соціальних мережах ширяться масові чутки, багато з яких походять з Китаю, про те, що китайський президент Сі Цзіньпін перебуває під загрозою військового перевороту, і його збирається замінити на посаді президента країни могутнім військовим генералом Лі Цяоміном. Лі Цяомін, який є одним із найвищих посадових осіб Народно-визвольної армії Китаю (НВАК), обіймав посаду командувача командуванням Північного театру з вересня 2017 року по вересень 2022 року.
У соціальних мережах ширяться масові чутки, багато з яких походять з Китаю, про те, що у Китаї відбувається тихий військовий переворот. Китайський президент Сі Цзіньпін перебуває під домашнім переворотом, і його замінив посаді президента країни військовий генерал Лі Цяомі. Лі Цяомін є одним із найвищих посадових осіб Народно-визвольної армії Китаю (НВАК), обіймав посаду командувача командуванням Північного напрямку (Казахстан, Монголія, Росія, Північна Корея, Південна Корея) з вересня 2017 року по вересень 2022 року.
Лі Цяомін обіймав різні важливі посади в китайській армії, у тому числі посади начальника штабу 361-го полку, командира 364-го полку, начальника штабу 124-ї дивізії, заступника начальника штабу 42-ї групи армій і командувача 124-ї дивізії 42-ї армії.
У 2017 році Лі Цяомін був обраний членом 19-го Центрального комітету Комуністичної партії Китаю.

peredplata