Онуфрій розлив Чашу з Причастям

Вже Господь підказує попам РПЦвУ в Україні, що щось вони роблять не так. Сьогодні сталася дуже знакова подія – Онуфрій розлив Чашу з Причастям. Для віруючих людей це дуже потужний та серйозний знак. Фактично головний московський піп в Україні стояв у Крові Господній, що вкрай символічно. Зазвичай біляцерковне передання трактує це, як відвернення Бога від людини, полишення благодаті і все таке інше.
Далі подаю переказ священника Андрія Пінчука з УПЦ МП:
«Сьогодні 32-га річниця хіротонії Блаженнійшого Онуфрія во єпископи.
І сам Господь показав, що все не так як треба в онуфріївській митрополії. Кажуть, що на святковому богослужінні у Лаврі під час того, як Онуфрій причащався, митрополита Питирима Миколаївського повело в бік і він підштовхнув Онуфрія.
На Блаженнійшого, який впевнено і без вагань веде церковний корабель на рифи, вилилася чаша. Що вважається найгіршим, що може статися зі священнослужителем.
До речі, подекують, що то було облачення покійного митрополита Володимира Сабодана. І це облачення, і орлець після пролиття Чаши були запаковані в пакунок і, скоріш за все, як цього і вимагає церковна традиція, будуть знищені у вогні.
Тепер ви розумієте, чого підчас поздоровлення митрополита Онуфрія всі сумні і у рясах, але без святкових облачень, як це було зазвичай».

peredplata