Олексію Данілову доведеться розпрощатися зі своїм кріслом в РНБО

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-От чує моє серце, що досить скоро Олексію Данілову доведеться розпрощатися зі своїм кріслом в РНБО і своєю високою посадою…
І на нього чекає доля його попередника Олександра Данилюка. Навіть не знаю, невже Олексій Данілов не завчив уроки Данилюка, Рябошапки, Андрія Богдана, Вадима Пристайка… Не можна гладити Єрмака і Зеленського “проти шерсті”. Або може вже і його “дістало”, що за фактом країною і усим силовим та безпековим блоком країни керує не законно обраний президент Володимир Зеленський, а клерк із Офісу президента Андрій Єрмак?
Інакше навряд би насмілився назвати оточення Зеленського “люди в смугастих купальниках” і “туристи”.
Ось що саме зявив в інтерв’ю Ukrlife секретар РНБО Олексій Данілов:
“Представляти Україну за кордоном можуть лише президент, голова Верховної Ради, прем’єр-міністр України та міністр закордонних справ. Решта – це туристи. З ними можна спілкуватися, але це не представники українського народу”, – пояснив секретар РНБО. Тобто Україну за кордоном можуть представляти Зеленський, Шмигаль, Стафанчук і Кулеба. Решта – це туристи.
“У нас там є група в смугастих купальниках, які їздять на всякі кейси другої-третьої ланки, так вони всім відомі. Якщо вони перетинатимуть межу дозволеного, то все буде інакше”, – додав він.
Смілива заява…, і навіть дещо зухвала. Знімю капелюха!

peredplata