За чий рахунок було зібрання на Мальті ?

 
☝️Тарас Чорновіл про зустріч “радників і зрадників” на Мальті:
“Оскільки зустріч радників і деяких зрадників на Мальті є лише прикриттям для узгодження територіальних поступок України, за які москва могла б шпурнути нам тимчасовий мир, то про результативність говорити не доводиться. Як і у випадку обох попередніх засідань. Тому мене цікавлять виключно шкурні питання:
— хто оплачує це свято марнославства на понад 60 країн та не менше сотні учасників. Оскільки українська сторона – ініціатор, то чи не в ЗСУ на це забрали пару мільйонів євро?
— Яка загальна вартість цього дводенного заходу?
— В яких готелях поселили учасників (окремо – де оселился представники України й скільки сплатили за проживання), який зал винайняли для засідань, в яких ресторанах обслуговують та яка вартість підсумкового банкету?
— Чи переліт до Мальти оплачували учасникам їхні країни самостійно, чи теж за кошт ініціаторів, і яка вартість транспортування тушок української делегації, летіли вони в економі чи бізнес-класі?
І це не пусті запитання. Я ще міг би припустити, що зібрання в Джидді сплатили з королівського бюджету Саудії, але Мальта таких зібрань не фінансує, вона на них заробляє. А йдеться про круглу суму, особливо, якщо її вимірювати не в гривнях чи євро, а в дронах.”

peredplata