Президенту Джо Байдену треба таки виходити з президентської гонки

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Сумно! Байден помилково назвав Зеленського “президентом Путіним”. Вийшло хоч і кумедно, але aериканські ЗМІ роздувають скандал.
Президенту Джо Байдену треба таки виходити з президентської гонки, як i радять йому самі ж його друзі з команди демократів. Він заговорюється і словоблудить… Ось, представляючи Зеленського, назвав його… “пані та панове, президент Путін”, – сказав Джо Байден і тут жe недбало й невдало поправив себе.
Пізніше, після цього курйозу з Путіним/Зеленським президент США Джо Байден зробив заяву, що нинішній віце президент США Камала Харріс є достойним кандидатом, аби зайняти крісло президента Америки.
Цей ляп стався на тлі ювілейного саміту НАТО 24, під час якого Джо Байден сподівався розвіяти побоювання своїх соратників-демократів, що він зможе перемогти республіканця Дональда Трампа на виборах у листопаді і продовжити роботу на посаді протягом ще одного чотирирічного терміну. Демократична опозиція виступає проти переобрання президента США Джо Байдена і ця тенденція продовжує набирати оберти. Дедалі більше членів Конгресу закликали 81-річного президента вийти з президентської гонки.

peredplata