Колишнього співробітника газети “ЧАС” Сергія Рудика “Зелені” висунули кандидатом в президенти

Рудик пообіцяв ґрунтовно подумати над цієї пропозицію

На Всеукраїнській конференції Партії зелених України, яка пройшла  29 вересня політрадою партії було ухвалено рішення щодо участі партії у президентських виборах. Виступаючи перед делегатами конференції, голова партії Віталій Кононов запропонував нардепу Сергію Рудику бути кандидатом в президенти від ПЗУ, повідомляє УНІАН.

“Сергій Рудик – один з тих небагатьох народних обранців, за яких несоромно. Ми тісно співпрацювали останній рік й реалізували кілька масштабних ініціатив в регіонах. Сергій дійсно мислить глобально й не забуває діяти локально. Саме тому ми бачимо перспективу нашої співпраці в майбутньому”, – зазначив Кононов.

У свою чергу, Рудик пообіцяв ґрунтовно подумати над цієї пропозицію.

“Хоч я не член партії, я вже давно член єдиної зеленої команди. Більше того, вважаю, що кожен народний депутат України зобов’язаний всіляко підтримувати зелені ідеї. Це не питання партійної ініціативи – це питання здоров’я нації і наших дітей. Ще до завершення каденції цієї Верховної ради ми повинні ухвалити пакет екологічних законів. У першу чергу: про повну заборону пластику й поліетиленових пакетів та введення кримінальної відповідальності за забруднення наших річок й підробку продуктів дитячого харчування. Якщо цього парламент не зрозуміє, ми змусимо його ухвалити ці рішення через масштабні протестні акції”, – зазначив Рудик.

peredplata