.Не кажи “гоп”, поки не перескочиш! არ თქვა “ჰოპი” სანამ არ გადახტებ!

Наш власний кореспондент у Брюсселі Ростислав Демчук передає:

-Bістка щодо Міхеіла Саакашвлі на посаді віце- прем”єра, без сумніву, хороша, але…

Але, марна справа щось зараз припускати і коментувати. Я не буду цього робити до того, як рішення не буде ухвалене парламентом України і не будуть підписані відповідні укази президентом і прем’єром України.

І лише після того я привітаю свого доброго мегобаро (друга) Міхеіла з призначенням та побажаю йому успіхів і перемог.

Bважаю, що так буде правильно. Усі мають розуміти, що Міхеілу Саакашвілі буде нелегко здійснювати реформи без міцної підтримки друзів, однодумців і соратників в уряді. А у Саакашвілі таких в уряді нема. Зате є люті вороги в особі Арсена Авакова і усього його харківського та дніпровського клану. Люті вороги Саакашвілі є й у парламенті, це ПЄС, на чолі з Петром Порошенком і частина нардепів від “СН” з пулу Ігоря Коломойского. Палки в колеса встромлятиме також Одеський клан, на чолі з Трухановим та Ківаловим… І це я озвучив лише видимі виклики, які постануть перед Міхеілом Саакашвілі.

Отже, наразі ще рано відкупорювати шампанське…

До речі! У грузинів є гарне і мудре прислів’я: “Розумний двічі об той самий камінь не спіткнеться”. Тому, лише побажаю моєму доброму другу (კარგი მეგობარი) обійти усі скелі і камінці, які лежать на його шляху.

Світлина від Rostyslav Demchuk.

peredplata