НА ПЕРШЕ МІСЦЕ В ЕЛЕКТОРАЛЬНИХ УПОДОБАННЯХ КИЯН ВИЙШЛА “ЄС”

Згідно з дослідженнями щодо соціально-політичної ситуації у столиці, на першому місці серед електоральних вподобань киян знаходиться партія “Європейська Солідарність”.

Про результати дослідження повідомив виконавчий директор Центру “Социс” Олександр Чашковський, трансляцію ввів “Прямий”.

“Ми опитували людей за телефонними номерами, які були випадковим чином згенеровані і відбирали людей, які проживають в Києві, в тому чи іншому районі.
Питання звучало так: “Якби наступної неділі відбувалися вибори до Київської міської ради, за яку партії ви б проголосували?”. За результатами, лідером в опитуванні стала партія “Європейська Солідарність”, яка отримала 14,6% голосів”, – озвучив результати Чашковський.

“Відповідно за цим показниками, ми перерахували відсотки, тобто фактично зімітували вибори, відкинувши тих, хто не прийде на голосування і вже визначився зі своїм вибором, то можна сказати,  на даний момент, кияни проголосували таким чином, що “Європейська Солідарність” набрала найбільше голосів майже 21%”, – зазначив він.

Повідомляється, що в дослідженні було багато питань, щодо розвитку ситуація в країні, матеріального життя людей, економічного становища, рівень медичного обслуговування і тд. Також в дослідженні був блок соціально політичних питань, електоральних рейтингових показників.

Нагадаємо, як свідчать дані опитування соціологічної групи “Рейтинг”, партія “Європейська Солідарність” стрімко нарощує рейтинг, натомість “Слуга народу” втрачає популярність серед громадян України.

peredplata