Тенденції, одначе!

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Блюсселя:
-Третім кандидатом на пост президента США окрім Трампа і Байдена став американський репер, музичний прод’юсер Каньє Bест.
Мабуть, я б нічого не знав про репера Каньє Bеста, оскільки реп мене не цікавить взагалі, якби не його колоритна і красива дружина Кім Кардаш’ян. Її доволі відверті фото облетіли, певне, усі глянцеві журнали світу.
Каньє Bест ще кілька днів тому написав на своїй сторінці у Твітері, що буде балотуватись на пост президента США.
“Тепер ми повинні реалізувати обіцянку Америки, довіряючи Богові, об’єднуючи наше бачення та будуючи наше майбутнє. Я балотуюся в президенти США”, – написав Bест. (We must now realize the promise of America by trusting God, unifying our vision
and building our future. I am running for president of the United States).
Повідомлення Каньє Bеста протягом доби зібрало більше одного мільйона лайків і понад 500 тисяч ретвітів. А першим, хто офіційно підтримав американського репера став Ілон Маск. “Ти маєш мою повну підтримку”, – написав Маск новоспеченому кандидату у президенти США.
Як і більшість спостерігачів, я вирішив, що репер Каньє Bест просто глузує з американських політиків. Тому й не поспішав з висновками і сенсаційними повідомленнями. Однак те, що Каньє Bест та Ілон Маск кілька днів поспіль провели багатогодинні переговори, зустріч Каньє з Дональдом Трампом та іншими американськими політиками, а також низка інтерв’ю Каньє Bеста американським ЗМІ почали схиляти мене до думки, що цей хлопець не жартує.
Та й у будь-якому разі Каньє Bест не програє…
Цілком можливо, що для Каньє Bеста це всього лише самопіар. Деякі спостерігачі стали шукати відповіді на запитання, чи не є цей крок хитромудрим задумом, покликаним відбити у Джо Байдена чорношкірий електорат і тим самим підсобити Трампу?
Каньє Bест – давній прихильник нинішнього президента Дональда Трампа і відкрито висловлював захоплення на його адресу.
Ця історія цікава ще й тим, що Кім Кардаш’ян є членом демократичної партії США і по ідєї мала б підтриувати Джо Байдена. І ще! Коли Каньє Bесту було три роки його батько Рей Bест залишив сім’ю і примкнув до радикальної партії “Чорні пантери”.
Ось така інтрига.
Зображення може містити: 2 особи, борода
 
 
 

peredplata