На Буковині «Європейська Солідарність» – це європейська партія

Партія «Європейська Солідарність» у Чернівецькій області сьогодні міцно посідає лідируючі позиції серед інших політичних сил, котрі йтимуть на вибори 25 жовтня 2020 року.

Петро Порошенко та його команда врахували помилки минулих років і зуміли організувати вдумливого, віруючого і патріотичного виборця. Не пустопорожніми обіцянками чи кривляннями з екранів ТБ, а копіткою наполегливою працею. І – правдою!

Вони правдиво визнали помилки. Чесно визнали. І повернули довіру виборців до президента Порошенка та його політичної сили.

Мова. Віра. Армія. Це було основою діяльності команди.

Спочатку люди не змогли осягнути величі цих чинників для держави. А політики не зуміли донести її до кожної домівки, де з «голубих екранів» щодня насміхалися над мовою, вірою і воїнами.

Час підтвердив правильність курсу, з якого не вступається «Європейська Солідарність».

Бо Путін може вводити війська туди, де його просять його таки мовою. Маємо приклад Криму і Донбасу. Там панувала російська мова. А тепер українську землю в Криму топче російський чобіт, а на Донбасі її розривають російські «Гради».

«Рускій мір» можливий тільки через російську церкву, яка агресивна як до України, так і до українських людей. Тільки ось до українського хліба, сала і грошей московські попи небайдужі. Не вірите? Погляньте на пуза цих попів у ваших селах і містах…

Про українського воїна сьогодні увесь світ говорить як про могутнього, сміливого і міцного захисника не тільки нашої Держави, а й цілої Європи.

Це наша армія стримує навалу російського фашизму і шовінізму на увесь світ.

Ми маємо свою мову.

Ми маємо свою церкву.

Ми маємо свою армію.

Ми маємо Україну!

Р.S. Редакції газети «Час» стало відомо перші п’ятірки партійного списку «ЄС» кандидатів у депутати Чернівецької обласної ради:

  1. Михайло Павлюк
  2. Сергій Добржанський
  3. Ірина Маковійчук
  4. Вадим Руссу
  5. Оксана Палійчук

Кандидати у депутати Чернівецької міської ради:

  1. Василь Максимюк
  2. Сергій Бостан
  3. Наталія Фрунзе
  4. Ромео Скрипа
  5. Ганна Скорейко

Кандидатом на посаду міського голови назвали Василя Максимюка. Більше половини з названих кандидатів мають вчені ступені кандидатів наук.

peredplata