Ревізія рішень Продана і мораторій на землю під багатоповерхівки: “Слуга народу” Другановський запропонував Клічуку і “Єдиній Альтернативі” укласти “союз трьох” з Каспруком.

 “Слуга народу” Другановський запропонував Клічуку і “Єдиній Альтернативі” підписати Маніфест про принципи роботи та головні завдання нового складу Чернівецької міської ради, а також не проти, якщо до них приєднається Каспрук з “Пропозицією”

Кандидат на посаду Чернівецького міського голови від партії “Слуга народу” Віталій Другановський закликав свого опонента від партії “Єдина Альтернатива” Романа Клічука взяти участь у дебатах.

Віталій Другановський анонсував дебати із Клічуком ще 20 жовтня. Пресслужба Віталія Другановського надіслала запрошення Клічуку на дебати на його електронну пошту.

“Як бачите, не всі готові до такого формату – дебатів. У мене було шість питань до Романа Клічука, на жаль, його сьогодні немає. Всі питання я оприлюдню на своїй сторінці у фейсбуці. Я думаю, що сьогоднішній формат буде цікавий. Ми – відкриті. Я готовий відгукнутися на всі запрошення інших кандидатів, для проведення дебатів”, – сказав Другановський.

За словами Віталія Другановського, перед дебатами він направив Романові Клічуку проект Маніфесту про принципи роботи нового складу, який планував підписати сьогодні тут у присутності журналістів і на очах глядачів. Цей документ містить ключові принципи та головні завдання роботи нового складу міської ради. Віталій Другановський також висловив переконання, що чимало членів команди Єдиної Альтернативи радо приєдналися б до такого маніфесту, щоб чернівчани ще до походу на виборчі дільниці могли побачили  єдність наших позицій і нашу і готовність співпрацювати як партнери у міській раді. 

“В “Єдиній Альтернативі” більшість людей – це відомі особистості з чіткою громадянською позицією і професіонали своєї справи. Тому я з упевненістю заявляю, що наша команда бачить своїм партнером у новій Чернівецькій міській раді саме “Єдину Альтернативу”. Адже люди вже втомилися від нескінченних чвар у стінах Ратуші. Чернівці треба рятувати!”, – повідомив Другановський.

Документ, зокрема, передбачає комплексну ревізію рішень міської ради щодо видаткової частини бюджету та витрат мерії в період виборчої кампанії 2020 року та мораторій на виділення земельних ділянок для будівництва багатоповерхових будинків у Чернівцях в 2020-2021 рр. А також незалежний аудит роботи міських комунальних підпримств та майна громади міста. 

Віталій Другановський підписав текст Маніфесту в односторонньому порядку та передав підписаний примірник у штаб Романа Клічука. 

На уточнююче запитання кореспондента BukNews, кого ще він бачить гіпотитчним підписантом цього документу, Віталій Другановський назвав Олексія Каспрука і партію “Пропозиція”.  

Частково використано матеріали https://molbuk.ua/

peredplata