Ольга Кобевко добилася кисню в іфекційному відділенні ОКЛ. Влада визнала свою поразкуЗа тиждень в Чернівецькій обласній лікарні з’являться 50 точок кисню, – ОДА.

 

Влада визнала свою поразку і повідомила, що за тиждень в Чернівецькій обласній лікарні з’являться 50 точок кисню
 
У інфекційному відділенні Чернівецької обласної клінічної лікарні прокладено магістралі для подачі кисню на 30 точок доступу.

Крім того, днями змонтують мережі ще для 20 точок, повідомили у пресслужбі ОДА.

 

Наразі замовлено редуктори та інші складові, необхідні для завершення робіт. Закінчити їх планують до 3 листопада.

Також незабаром система забезпечення киснем з’явиться у відділенні пульмонології. Тут буде 34 точки доступу.

У лікарні реконструюють відділення анестезіології та інтенсивної терапії – обладнають компресорну та встановлять генератор для виробництва кисню. Це дозволить забезпечити його безперебійну подачу для всього закладу.

Проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію системи кисневого постачання лікарні вже виготовлено та скеровано на експертизу. Також у закладі чекають на поставку газифікатора.

Разом із тим, для обласної лікарні за державний кошт придбали 18 кисневих концентраторів. Ще чотири таких апарати заклад отримав як благодійну допомогу від Всесвітньої організації охорони здоров’я.

Нагадаємо, днями лікарка з обласної лікарні Ольга Кобевко розповіла про умови, в яких лікуються COVID-хворі та пацієнтів, які змушені самостійно шукати кисневі балони, бо кисню в лікарні не вистачає. В ОДА заперечили ці слова і звернулися до поліції та СБУ. Своєю чергою лікарка заявила про тиск на неї та інших лікарів з боку влади.

peredplata