Руслан Домніцак голова Чернівецької районної ради

 

Руслан Домніцак, який сьогодні став головою Чернівецької районної ради, майже 25 років працював у органах внутрішніх справ.

На місцевих виборах у жовтні 2020 року Домніцак балотувався до Чернівецької обласної та районної рад від політичної партії “Слуга народу”.

 

Хто такий Руслан Домніцак: біографія чиновника

Домніцак народився у селі Вашківці Сокирянського району.

Свою роботу у правоохоронних органах розпочав у 1996 році.

Працював на посаді міліціонера патрульно-постової служби лінійного відділу у Чернівцях та на станції “Ларга”.

Згодом став керівником міського відділення у місті Новояворівську Львівської області, був першим заступником райвідділу.

З 2010 року працював начальником управління карного розшуку УМВС України у Чернівецькій області.

У 2014 році став заступником головного управління Нацполіції у Львівській області.

На Львівщині прослужив три роки, звідти вийшов на пенсію. Але за кілька місяців йому запропонували роботу в СБУ. Є полковником головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю Служби Безпеки України.

На момент балотування в обласну та районну ради три роки працював у Києві в Головному управлінні СБУ. Напрямок роботи – боротьба з організованою злочинністю, боротьба з транснаціональною злочинністю, боротьба з контрабандою наркотиків.

Руслан Домніцак: що в декларації

У реєстрі електронних декларацій на сайті НАЗК остання декларація Домніцака – за 2017 рік. У ній міститься інформація про задекларовану службову квартиру в Чернівцях.

У власності дружини – земельна ділянка у Львівській області. Домніцак також задекларував готівкових коштів на суму майже 42 тис грн та 8 тис євро.

Чернівецька райрада затвердила Домніцаку чотирьох заступників

У Чернівцях депутати районної ради підтримали кандидатури першого заступника та трьох заступників голови ради.

Як повідомляє molbuk.ua, згідно з результатами таємного голосування, першим заступником голови райради стала депутат “Єдиної альтернативи” Людмила Кушнір. Її кандидатуру підтримали 39 обранців, “проти” проголосували 14 депутатів.

 

Окрім того, затверджено на посаді заступника голови райради Андрія Федосова. Його підтримали 39 обранців, 14 проголосували “проти”.

Водночас, Володимира Середюка підтримали 46 депутатів, “проти” проголосували семеро обранців.

Разом з тим, кандидатуру Олександра Каспрука підтримали 37 депутатів райради, “проти” проголосували 16 обранців.

Голова райради Руслан Домніцак оголосив також про присвоєння усім чотирьом своїм заступникам сьомого рангу органів місцевого самоврядування четвертої категорії посад.

peredplata