Бурбак пояснив, що Клічук і Павлюк підставили Осачука під звільнення і перетворюють Чернівці на задвірки.

Народний депутат двох скликань Максим Бурбак в інтервю програмі «Постфактум» на телеканалі ТВА відкрив таємниці кулуарних домовленостей новообраних місцевих депутатів.

 “Призначення представника «Аграрної партії» на посаду голови обласної ради розпочне гостру політичну боротьбу за крісло голови Чернівецької ОДА” 

 – Прикро, що пан Роман Клічук, який каже, що вони виграли вибори до міської ради і повинні мати свого секретаря, такий же принцип в обласній раді не сповідує. Якби голова обласної ради був від «Слуги народу», то це б сприяло кращій комунікації між Чернівецької областю і урядом чинним та монобільшістю у Верховній раді. Переконаний, що після цього будуть зроблені кадрові висновки в офісі Президента. По-друге, нагадаю вам серіал – «чернівецька пустош». Ось всі ці політикани перетворюють зараз Чернівці на задвірки.

 – Але найголовніше – те, що «Слуга народу» програла вибори спікера Чернівецької обласної ради, призведе до дуже швидких кадрових змін у виконавчій владі Чернівецької області. Я бачу дуже кволу позицію представника президента і голови виконавчої влади області. Сховався на виборах, не брав на себе відповідальність. І ми бачимо, як мало мандатів взяла партія «Слуга народу» у місті Чернівцях, добре, що «витягнули» область, але віддали посаду голови обласної ради «Аграрній партії». Думаю, що Сергій Осачук, який входить в орбіту Продана, котрий програв, дуже швидко буде змінений і далі будуть кадрові ротації. 

– Призначення представника «Аграрної партії» на посаду голови обласної ради розпочне гостру політичну боротьбу за крісло голови Чернівецької ОДА і думаю, що Василь Козак не буде пасти задніх у цій боротьбі. 

Джерело: http://bukovyna.com.ua/koalitsiia-v-oblasnij-radi-ievropejska-solidarnist-opzzh/

peredplata