Бешлей і Кушнірик почубилися на трибуні під час сесії міськради.

 Депутат Володимир Бешлей вийшов до трибуни, коли там доповідав Ярослав Кушнірик, та намагаючись дістатись до мікрофону – відштовхнув чиновника.

Мер попросив викликати поліцію.

Під час сесії міської ради з доповіддю виступав Ярослав Кушнірик, перший заступник директора Департаменту ЖКГ, пише ІА АСС. Він говорив про нову редакцію статуту КП «Чернівціводоканалу». Депутати у залі висловили бажання заслухати керівника «Чернівціводоканалу».

«Я вирішую, кого запрошувати на сесію. Адже Ярослав Кушнірик розробляв статут цей і фахово може все пояснити», – зауважив міський голова Роман Клічук.

У цей час до трибуни, де стояв і доповідав Кушнірик, підійшов депутат Володимир Бешлей. Отримуйте новини в Telegram «У мене є питання, я хочу їх озвучити, на моєму місці не працює мікрофон. Дайте доступ до трибуни», – сказав Володимир Бешлей.

«Коли я завершу, тоді станете тут», – відповів Ярослав Кушнірик.

«Ви не будете мені розказувати, що я маю робити. Романе Васильвичу, «Водоканал» – це не ваше приватне підприємство. Тікайте звідси (до Кушнірика)», – сказав Володимир Бешлей та штовхнув Кушнірика.

«Поліцію можете викликати», – додав Роман Клічук. 

Натомість Бешлей попросив міського голову заспокоїти свого підлеглого і навчити поведінки. За тим за проханням Клічука – на трибуні вимкнули мікрофон, і депутат Бешлей зайняв своє місце у залі.  

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/beshley-i-kushnirik-pochubilisya-na-tribuni-pid-chas-sesiyi-miskradi-73198. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata