Недоліт: над бєлгородом вибухнули три ракети, які запустили на Харків, палає ТЕЦ

Над белгородом вибухнули три ракети, які ймовірно були випущені у напрямку Харкова. Як повідомляють українські Тelegram-канали, після вибухів у бєлгороді спалахнула ТЕЦ, передає УНН.

Цитата

“Повідомляють про запуск ракет з бєлгородської області у напрямку Харкова. 3 ракети летіли та вибухнули ще над територією рф. Харків, будьте в укриттях!” – написав нардеп Олексій Гончаренко.

Додамо

Пізніше почали з’являтись повідомлення про те, що бєлгороді зникло світо. Причиною цього, як з’ясувалось, стала пожежа на ТЕЦ в яку могла влучити одна з ракет.

У той же час російські Telegram-канали повідомляють про “приліт”.

Згодом Губернатор бєлгорода В’ячеслав Гладков підтвердив пожежу на ТЕЦ і додав, що зайнялося після “обстрілу”, передає УНН із посиланням на Mash.

“Після обстрілу бєлгорода спалахнула підстанція 110 кВт. Виїхав на місце… Максимально швидко постараємося усунути наслідки. Орієнтовний час перемикання на резервне джерело до 4 годин. Водопостачання в нормі, насоси перейшли на інші лінії живлення”, – зазначив Гладков.

Крім того російський чиновник повідомив, що влада бєлгородської області вирішила оголосити канікули у всіх школах регіону з понеділка, 17 жовтня.

Джерело: УНН

peredplata