Загальний страйк! Імпічмент Януковичу! Відставка Азарова! Кримінальна справа проти Захарченка! Усунення Михайлішина, недовіра Папієву і головам РДА!

Загальний страйк! Імпічмент Януковичу! Відставка Азарова! Кримінальна справа проти Захарченка! Усунення Михайлішина, недовіра Папієву і головам РДА!Основні пункти резолюції багатотисячної акції громадянського протесту у Чернівцях! Текст резолюції оголосив депутат обласної ради Ярослав Курко.

Зараз на Центральній площі майже п\’ять тисяч людей. Тим не менше з\’являються і нові учасники. О 12-й годині тролейбуси з боку вулиці Руської ще могли проїхати в напрямку до Університетської. Проте вже за деякий час, через наплив нових учасників, транспорт зупинився.

Більшість пасажирів, які виходили з тролейбусів, одразу приєднувалися до учасників акції протесту.

Як передає кореспондент УНІАН, люди продовжують приходити на площу. На вулицях Головній та Університетської, які прилягають до Центральної площі, легкові автомобілі постійно подають звукові сигнали на знак солідарності з мітингувальниками. На багатьох автомобілях прикріплені жовто-блакитні прапори.

Біля пам\’ятника Шевченку 10-15-річні діти тримають прапори України та Європейського Союзу, а також плакати з написами: \”Януковича – на йолку!\” , \”Владу-геть!\”, \”Ми – за Євросоюз!\”, \”Дайте нам нормальне майбутнє!\”. На площі не видно партійних прапорів.

У мітингу беруть участь депутати з опозиційних фракцій рад різних рівнів Чернівецької області.

Промовці закликають до безстрокової акції до \”повного повалення режиму Януковича-Азарова\”.

На чернівецькому Євромайдані закликали прийти на мітинг завтра, 2 грудня, на 13.00.

Напередодні акції протесту, яка триває на Центральній площі, редакції низки місцевих ЗМІ видавали спецвипуски під назвою \”Революція\” і поширили їх як листівки і публікували в інтернет-виданнях.

Джерело

peredplata