П\’ятий сектор Калинівського ринку знову протестує ФОТО

П'ятий сектор Калинівського ринку знову протестує  ФОТОСьогодні в Чернівецькій міській раді відбувалось засідання виконавчого комітету. І, вже звично, під стінами мерії зібрались підприємці МТК \”Калинівський ринок\”, аби протестувати проти реконструкції 5-ого сектору. Вони переконані, що їх просто виганяють з ринку і потім змусять заново купувати контейнери.

Тим часом, пре-служба Чернівецької міської ради повідомляє, що на засіданні виконкому було розглянуто питання благоустрою 5-го торгового сектору (продукти харчування) КП МТК «Калинівський ринок». На засіданні також були присутні представники ініціативної групи підприємців сектору, які активно співпрацюють з міською владою з метою напрацювання оптимального рішення із врахуванням побажань торгуючих.

«Міськвиконком затвердив рішення про виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції 5-го сектору Калинівського ринку, – заявив секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин. – Найближчим часом вона буде підготовлена, після чого перейдемо до початку робіт. Ми зобов’язали керівництво комунального підприємства в обов’язковому порядку забезпечити підприємців місцями для торгівлі на час проведення реконструкції, яка триватиме близько двох місяців – орієнтовно вона завершиться наприкінці літа. Також на прохання підприємців майбутньому підряднику рекомендовано проводити роботи поетапно, і по можливості уникати вивозу контейнерів з сектору на час виконання робіт».

П'ятий сектор Калинівського ринку знову протестує  ФОТО
П'ятий сектор Калинівського ринку знову протестує  ФОТО
П'ятий сектор Калинівського ринку знову протестує  ФОТО
П'ятий сектор Калинівського ринку знову протестує  ФОТО

peredplata