\”Ніхто крім нас\” на Буковині гартує юних українців

"Ніхто крім нас" на Буковині гартує юних українців
Чим ближчий сезон літніх канікул, відпусток, тим більше людей замислюється про відпочинок зі своїми дітьми.

Літо для більшості дітей – довгоочікуваний час відпочинку, радості, самореалізації. Нам, дорослим, важливо відкинути надлишок відповідальності і самим усвідомити, що настало літо. Потрібно дозволити дітям бути дітьми та намагатись створити діткам умови для їхнього відпочинку. Діти зможуть самі знайти собі гурт товаришів; прочитати казкові пригоди у книгах і намагатись їх реалізувати; розмалювати альбом, стіни і непривабливі шпалери.
У дітей є мільйон нереалізованих ідей, які дорослій людині на думку і не спадають…
І найголовніше: діти – це наш шанс згадати самих себе…
Звичайно, важливо пам’ятати, що вони потребують певних рамок і правил поведінки, системи адекватного розуміння та контролю.

Саме тому Чернівецька обласна організація ВГО «Ніхто крім нас» в період з 28 червня по 6 липня 2013 року провела військово-спортивний зліт «Ніхто Крім Нас» на базі оздоровчого табору в с. Репужинці, Заставнівського району.
Окрім оздоровлення, здобуття навичок життя в гармонії з природою, діти вчилися бути єдиною командою, брали участь у спортивних заняттях зі скелелазання; початкової військової підготовки; заняттях з історії України, краєзнавства, психології, національно-патріотичного виховання; брали участь у майстер-класі з рукопашного бою.

Чернівецька обласна організація «Ніхто Крім Нас» висловлює подяку за надану підтримку в організації злету: депутату Чернівецької міської ради Кавулі А.В., ректору Буковинського Державного медичного університету Бойчуку Т.М., генеральному директору ДП «Чернівцітурист» Кінащуку І.В., командиру військової частини 0264 Шаптала С.О. та багатьом не байдужим громадянам нашого міста та області до діяльності нашої організації в рамках військово-патріотичного виховання підростаючого покоління.

Прес-служба ВГО «Ніхто Крім Нас » в Чернівецькій області.

peredplata