УВАГА! Чернівецьке тролейбусне управління визнано найкращим підприємством міського електротранспорту в Україні

УВАГА! Чернівецьке тролейбусне управління визнано найкращим підприємством міського електротранспорту в УкраїніКорпорацією підприємств міського електротранспорту України «Укрелектротранс» та ЦК Профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України підведено підсумки огляду–конкурсу на краще підприємство міського електротранспорту України у ІІ кварталі 2013 року. В огляді–конкурсі взяли участь 28 експлуатаційних підприємств.

За результатами розгляду показників роботи підприємств конкурсна комісія серед групи підприємств визначила переможцем огляду-конкурсу КП «Чернівецьке тролейбусне управління». Про це повідомив генеральний директор Корпорації «Укрелектротранс» Володимир Вірченко.

Конкурс на краще підприємство міського електротранспорту України проводиться з метою стимулювання діяльності експлуатаційних підприємств міського електротранспорту України у забезпеченні безперебійних та безпечних пасажироперевезень, підвищенні економічної ефективності роботи, збереженні енергоресурсів та поліпшенні стану безпеки на виробництві і безпеки руху.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

Нагадаємо, що нещодавно розгорівся скандал навколо закупівлі ЧТУ нових-старих тролейбусів. За його результатами, прокуратура зобов\”язала притягнути керівника ЧТУ до відповідальності, а народний депутат Максим Бурбак домігся відкриття кримінального провадження.

peredplata