Прокурор Буковини заробляв 1000 грн. в день

Прокурор Буковини заробляв 1000 грн.  в деньУ вересні 2013 року Чернівецька область отримала наймолодшого прокурора по всій Україні – Павла Павлюка. До цього призначення він працював заступником прокурора Тернопільської області (з жовтня 2012 року), а також обі-ймав керівні посади в органах Генпрокуратури. До речі, прокурором Тернопільської області нині є колишній заступник прокурора Чернівецької області Геннадій Мовчан (теж на цій посаді пропрацював кілька місяців).

На сайті прокуратури сусідньої області є копія декларації про доходи новоспеченого прокурора Буковини за 2012 рік, відомості з якої ми й подаємо читачам.
Загальна сума сукупного доходу прокурора минулоріч склала 262 701 грн. Усі ці кошти – заробітна плата, інші виплати та нагороди, нараховані прокурору за умовами трудового або цивільно-правового договору. Зважаючи на те, що в році є 250 робочих днів, можна вирахувати, що прокурор за день роботи мав більше 1000 грн. зарплати.
Інших доходів Павло Павлюк не мав. Так само, як і майна. Окрім хіба 12 квадратних метрів якоїсь нерухомості. Дружина теж не має жодних доходів та майна.
З транспортних засобів прокурор володіє автівкою Акура 2007 року, придбаною за 168 тисяч гривень. Дружина ж має у власності, оренді чи іншому праві користування дві автівки: BMW 535 1998 року випуску та SMART 2004 року випуску.
Жодних вкладів та цінних паперів сім’я прокурора не має.
У пункті витрат зазначена тільки сума 1050 грн. на добровільне страхування.
Отак досить непогано, за офіційними даними, жилося минулоріч молодому прокурору. Як же йому житиметься в Чер-нівецькій області, ми повідомимо читачів, коли буде оприлюднена декларація про доходи та майно за 2013 рік.

peredplata