Рятуйте! Потопаємо у… бруді

«Несила вже терпіти смороду, що поширюється від різного лах-міття, зіпсутих об’їдків та інших відходів, якими постійно захаращує сходову клітину мешканець квартири № 7 (підвальне приміщення) нашого будинку, — крик душі Леоніда Германовича Бучко-Бітнера з вул. Руської, 76 обласного центру.

. – Дійшло до того, що чоловік, який живе у цій квартирі, що, як нам відомо, є гуртожитком КЖРЕПу №9, приводить додому нетверезих осіб нечупарного вигляду – вони почасти навіть ночують на сходах та на подвір’ї. Звісно, у такій ситуації ми, сусіди, наражаємося на неабиякий ризик підхопити (не дай Боже) якусь заразу, тому минулого року звертались з цього приводу до власника приміщення і звідти було вивезено цілу машину непотребу. Впродовж певного часу було більш-менш чисто, а зараз знову все потопає у бруді. Сходи захаращені сміттям, двері у під’їзді не зачиняються, тому задихаємося смородом. Просимо вас допомогти нам позбутися антисанітарії, адже численні звернення до різних інстанцій поки що не дали позитивних результатів…»

У департаменті ЖКГ міської ради нас запевнили, що працівники КЖРЕПу №9 найближчим часом приберуть сміття та інший непотріб, що заважає нормально жити мешканцям квартир буд. №76 по вул. Руській – таке розпорядження вже дано керівництву підприємства.
Технік КЖРЕПу №19 Роза Григорівна Бонарюк
(тел.52-39-79):

— Будемо вживати заходів, адже людина ходить по смітниках… Шкода, бо це відносно молодий чоловік, він колись працював покрівельником, а тоді щось трапилось і пішов не тією дорогою. Я буду звертатися до його сестри, вона мешкає у районному центрі. Як з ним чинити, навіть не знаю, але порядок найближчим часом там наведемо.
Підготувала Наталія БРЯНСЬКА

peredplata