Студенти та викладачі подарували дітям свято

Студенти та викладачі подарували дітям свято За кілька днів до дня Святого Миколая студенти та викладачі філологічного та філософсько-теологічного факультетів ЧНУ подарували частинку свята діткам із спеціалізованої загальноосвітньої школи-інтернату №4.

З ініціативи Президента парламентської групи філологічного факультету Ірини Бічер усі небайдужі студенти філологічного факультету мали змогу залучитись до збору коштів та одягу для вихованців інтернату.
На зібрані кошти закупили солодощі, предмети гігієни, книги для дітей, а також вишиті сорочки для сценічних виступів.
«День Святого Миколая – це свято, коли усі чекають на подарунки, – розповіла ініціаторка акції І.Бічер. – Нажаль, є дітки, які обділені батьківською любов’ю, тому я захотіла влаштувати маленьке свято і для них».
До організації свята приєднався ансамбль «Менестрель» з Богословського відділення КПБА при ФТФ ЧНУ, який влаштував для дітей концерт. Хлопці виконували різдвяні колядки та українські народні пісні.
Одна із організаторів акції, викладач філологічного факультету Галина Загайська зазначила: «Тільки спільними зусиллями ми зможемо зробити світ добрішим». А тому, беручи приклад зі студентів, подаруйте і Ви свято для дітей.
Діонісія Кернична

peredplata